Всичко е много хубаво, да питам батките аз мога ли да дам мнение? Че имам само 3-4 алфи и само една акцизна ?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Размисли относно Брера
Collapse
X
-
0888 232 484 - Бобо Extreme Service
sigpic
Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super
-
Не исках да навлизаме в подробности но все пак.
Нито зная на колко години си, нито колко пари имаш, очевидно това по някакъв начин има значение за спора.
Аз съм на 23 години, опит в докарването на коли почти нямам, опита ми се изхожда от факта че баща ми е италианец и 1/4 от живота си съм прекарал в Италия.
Не съм видял 2-3 обяви от мобиле или аутоскаут колега, информацията ми е повече от 1ва ръка.Моят братовчед вчера беше в един от най-големите автокъщи представителки на Алфа Ромео в Тоскана (Сесто Фиорентино, Флоренция) , помолен от мен той се поинтересува и има 3 върнати Алфи,на които не са могли да си плащат лизинга, с доста изгодни финансови условия.Цени няма да коментирам но 2 от тях са около 13,000 евро,дизелови, с екстри
Защо трябва да навлизаме в ненужна реторика но ето : Alfa Romeo Brera 3.2 JTS V6 260CV Q4 SKY
подгрев,сензор дъжд/светлини,парктроник,панорамен покрив,нави,кожа,18''. Q4 диф, телефон , темпомат
1 година гаранция .....
http://www.autoscout24.it/Details.as...519642&asrc=fa
12/2006 - звънни им да ги питаш за колата, аз им звънях преди 2 седмици да ги питам дали имат дизелови такива, имали са една черна но я бяха продали преди броени дни.
Хората имат много голяма автокъща и се славят с добри традиции....но нямаха дизел, а аз бенз неискам.
И това за 13,700 евро.
И въпреки това аз ще ходя да я покарам тази брера, защото ми казаха че очакват няколко 159 и евентуално 1-2 брери в времето до март.Аз патувам пред Гърция (ферибот от Игуменица до Бари) и ще минавам точно оттам и ще ходя да говоря с тях.
Можеш да влезнеш в сайта им и да видиш какви коли предлагат,къде се намират и пр....за да няма после "ше ти вземат парите" или на скрап че ще ми я доставят.
Неможах да не забележа че транзитите на тази Брера в мобиле.бг са от 6ти месец / 2009 година. Факт е че 7ми месец стои и се продава..Иначе на мен много ми харесва, като изкл. червената кожа и бензиновия двигател.Факт е и че преди 8 месеца тази кола е струвала различни пари, сега след минаването на 3 год. праг мисля че щом се занимаваш с коли знаеш,че цената вече пада още малко надолу.Това + факта че излизат новите 1750ТБИ двигатели от начална цена на малко под 30,000 евро,пак с есктри.
---------- Post added at 21:04 ---------- Previous post was at 21:02 ----------
Първоначално публикувано от Bobo Покажи съобщениеВсичко е много хубаво, да питам батките аз мога ли да дам мнение? Че имам само 3-4 алфи и само една акцизна ?едно време щях да ти идвам в сервиза с една 156ца но я продадох преждевременно
настояща - BMW 3er
ex. Alfa Romeo 156 - 2006-2007
ex. Alfa Romeo 164 - 2000 - 2005
Comment
-
Първоначално публикувано от Amorphis Покажи съобщениеХехе, мнения добре дошли, невярвам да съм ти батко, аз нямам нито една акцизна алфаедно време щях да ти идвам в сервиза с една 156ца но я продадох преждевременно
А иначе не виждам причина да не се намери брера ефтино при положение че колкото и да не ни се иска 159/брера се обезценяват светкавично особенно в сегашната криза
0888 232 484 - Бобо Extreme Service
sigpic
Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super
Comment
-
Цяла нощ мисля за тази 3.2 Брера, мисля че ще ми дойде малко нанагорно с разходите, в които ще ме вкара, но ще видим.
Около 5-6 Брери има които ще гледам почти всичките са в Флоренция/Пиза/Римини... т.е. на 100 км. радиус от Флоренция.
Иначе бензиновата много ме кефи, цвета е уникален, комбинацията 4х4+двигател+екстрите наистина са впечатляващи за тази цена.Last edited by Amorphis; d.m.y г., 11:29.настояща - BMW 3er
Comment
-
колата е уникална
но с този твой километраж от над 50 000 на година, в доста разходи за гориво ще се вкараш
Comment
-
Бе тая година ще съм около 35,000....но разхода определено ще си ме бърка повече отколкото дизела....повече пари обаче, повече кефШе видим...чакай да покарам тази+ 2-3 дизелови...
настояща - BMW 3er
Comment
-
само на мен ли ми се струва ненормално да продаваш кола за над 20 хил. лева и да е с избушен въздуховод?!? какво ли още друго има, което не е на снимките... италианците са мърлячи - личен опит!ex Alfa Romeo 156 '02 1.9 JTD
ex Alfa Romeo 159 '06 1.9 JTDm
Alfa Romeo Brera Italia Independent '10 3.2 V6 Q4
Alfa Romeo 4C
Comment
-
Абе това да и е кусура! Ще се намери друг да се смени! Като се види на живо и ще се видят забележките, неможе да се говори пребързано каква е само заради, това, нищо не се знае, може да е чист късмет да е счупено това. Има си сервизи и други, ще я проверят колата и хоп!Last edited by rusiq86; d.m.y г., 14:55.sigpic
Gulfstream G650 with Italian design...
Comment
-
именно, че щом "фацата" дори е с кусури...все пак не говорим за най-близкия ти приятел, който ти продава колата, а за търговци говорим, където презумцията е да вземат колкото могат повече
"...не били компютри, ами били компоти..."Last edited by vassil.tzanev; d.m.y г., 15:55.ex Alfa Romeo 156 '02 1.9 JTD
ex Alfa Romeo 159 '06 1.9 JTDm
Alfa Romeo Brera Italia Independent '10 3.2 V6 Q4
Alfa Romeo 4C
Comment
-
Всички говорите,а един не ми посочи в тези европейски сайтове една Брера с мотор 2.2 и посочените от мен екстри за такава цена от 13000 евро. Написал съм,че дизели и по-мощни бензинки може и да намериш,но не ме убеждавай че ЗДРАВА и ЧИТАВА Брера с ТОП ЕКСТРИ някой ще ти даде за тънки пари. Тази черната Брера в нашето мобиле,която визираш аз съм я внесъл от Германия преди 7 месеца,като чаках 2 месеца да излезе такава с всички екстри на по-нормални пари.Платих я кеш 15800 евро+разходи с докарването и регистрация.Е колко би трябвало да я обявя за продан,а да не говоря за тази сума колко Голфа и Пасати бих внесъл,ако гонех само материална печалба. Сърце трябва,момчета млади! Понеже вие твърдите че се обезценяват бързо,то дайте ми пример за такъв модел(2.2) с тези екстри,който да е много по-ефтин в момента. Аз лично нямам нужда от реклама в този форум и по тази причина нямам обявена една Алфа за продаване. Отдавна разбрах,както и други по сериозни колеги,че тук е място само за виртуални покупко-продажби на по-скъпи автомобили. И последно ще кажа,че преди офицялният дилър у нас на марката да обяви за продажба Брера, аз предложих в този форум(преди доста време) за продажба чисто нова Брера 3.2 Q4 с всички екстри които желая и с заводска гаранция на цената на 2.2 без същите екстри,но хората предпочетоха да чакат дори 2-3 месеца и да вземат по-слабата,без всички екстри но от представителството у нас. И тази 3.2 се наложи да я продам в Германия!!! Хора разни,разни идеали!
Иначе Брерата,като модел си я бива. Харесвам и БМВ Е-60,особенно 535Д,но все пак са купе и лимузина. Трудно е за обективно сравнение и все пак за 23 годишен момък истината е Брера!!!
Comment
-
Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщениенали се сещаш, че форума не е типичното място , в което хората, които могат да си позволят 90 бона за кола висят по цял ден
Comment
Comment